Terrigeno

Terrigeno HonningserieOlivenserie og Saltskrubb/Bodybutter

HONNING
Honning har helt siden det gamle Hellas, og Kleopatra sin tid, blitt brukt som en naturlig del av hudpleie og naturmedisin. Honning har unike egenskapen og holder bl.a. på fuktigheten når den brukes i hudpleie. Samtidig inneholder den stoffer som virker velgjørende og pleiende for huden.Honningen virker antiseptisk på sår. 
Honning er naturlig anti-oksidant, noe som hjelper til med å beskytte huden mot farlige stråler fra solen. Samtidig virker honningen stimulerende på huden. Honning- produktene er også perfekte for sensitiv hud.

 

OLIVEN

Olivenoljen har fantastiske egenskaper for huden.
Den gir fuktighet, beskytter, pleier og virker gjenoppbyggende på huden.
Olivenolje beskytter mot vær & vind, og bevarer hudens fuktighet. Olivenolje er en klassisk olje for tørr og sprukken hud, og virker lindrende på huden.

 

SALTSKRUBB OG BODYBUTTER

Økologisk Saltskrubb

Den økologiske saltskrubben skrubber bort døde hudceller og urenheter. Saltet skrubber huden forsiktig og setter i gang blodsirkulasjonen. Azulene olje fra Kamilleblomsten, gjør huden smidig og virker beroligende på den mest sensitive hud. Skrubben etterlater en tynn film av olje og gjør huden silkemyk. Med fantastisk duft. Kommer i lekre krukker! Også fin før soling for å gi en dypere og mer langvarig brunfarge. Ved bruk etter soling reduseres flassing.

Finnes i 2 dufter: SPA (Blå) og FRUITY (Beige)

Økologisk Bodybutter

Scandinavisk bodybutter er en fyldig og luksuriøs kroppskrem, som gir huden en naturlig tilførsel av fuktighet.
Kremen inneholder bivoks, shea-smør, beskyttende antioksidanter, vitaminer, kamilleolje samt andre vegetabilske oljer. Kremens konsistens absorberes lett inn i huden og gir fuktighet og spenst. Finnes i samme dufter som saltskrubben, Spa & Fruity.

 

 

 

 Bodybutter-Rosa-FOREST-BERRIES_2902.jpgNY