Panier des sens


 

 

Panier des Sens

Panier des Sens sin fascinasjon for naturen gjør at de legger vekt på følgende prinsipper:

Høy kvalitet på alle råvarer & ingredienser
• Respekt og beskyttelse av naturen
• Alltid i utvikling


Ingrediensene er det aller viktigste ved produktene til Panier des Sens. De blir ikke valgt på grunn av estetikk, men på grunn av deres velgjørende egenskaper for huden. De legger også stor vekt på å bruke minst mulig konserveringsmiddel i produktene. Målet er å skape produkter som er mest mulig naturlige, og som er milde selv for sensitiv hud.


Produktet skal holde det det lover – de legger stor vekt på ærlighet, rettskaffenhet og integritet. Dette har gitt dem et rykte om at de har særdeles høy kvalitet på produktene sine.
Produktene er basert på eteriske oljer og naturlige ingredienser.  Panier des  Sens velger alltid å bruke naturlige ingredienser fra naturen der den er å finne.

Panier des sens finnes i følgende hudpleieserier: Panier des sens Jasmin, Panier des sens Fresh, Panier des sens Honningserie, Panier des sens mandelserie, Panier des sens Olivenserie, Panier des sens Rose Geranium.

Panier des sens finnes også i følgende produkter: Faste såpestykker, flytende håndsåpe, håndkrem, dusjsåpe, bodylotionmassasjeolje og minihåndkrem.